Healings massage 30 min v. Lone Schade

Seancen starter med en samtale inden massagen, hvor du sætter ord på det, der fylder mest i dit liv lige nu. Samtalen er en vigtig del af behandlingen fordi den åbner op for den forløsningsproces, som du har brug for. Healingsmassage vil derefter hjælpe og støtte din krop i den videre forløsningsproces. 
Healingsmassagen er en kombination af blid, beroligende og afspændende massage og healing. Du vil mærke at du bliver taget imod med nænsomhed, omsorg og respekt. Det hjælper dig til at komme i en dyb, afslappet tilstand og få indre ro. Massagen udføres med langsomme, blide strøg, der har en dybdegående virkning og en forløsende effekt på fysiske og psykiske spændinger. 
Den meditative og blide behandling får dig til at slippe tankerne og komme ned i din krop. Når vi slipper tankernes kontrol, kan vi mere tydeligt mærke vores krop og kan høre og mærke, hvad den fortæller os.
Bag fysiske og psykiske spændinger, ligger uforløste følelser og oplevelser, som vi ikke har evnet at håndtere på den måde, der var god for os. 
Og når spændingerne bliver ved med vende tilbage, er det fordi der er noget i os og i vores liv, vi skal have kigget nærmere på. 
Gamle, smertefulde oplevelser, kan gemme sig meget dybt i kroppen. Der er brug for tid, ro og kærlig omsorg for at kroppen føler sig tryg nok til at turde åbne sig lag for lag og vise hvor smerten sidder. Derefter, er det stadig ro og omsorg der støtter kroppen i at starte med at slippe spændingen og smerten. 

Under processen er det meget sandsynligt, at der kommer følelser eller stemninger op hos dig, men det er kun naturligt. Og du vil under hele seancen føle dig tryg og passet godt på.  Healingsmassagen vil hjælpe dig med at blive mere bevidst om det samspil, der er mellem din krop og din psyke og den betydning det har for din trivsel og balance.  

Du kan bruge healingsmassagen til at give dig selv dejlig velvære og forebygge spændinger.
Men du kan med stor fordel starte et forløb med flere behandlinger, hvis du har brug for hjælp til at behandle smerte, stress og andre fysiske gener på en dybgående og kærlig måde, for dig og din krop.
I et forløb, er det ikke kun de fysiske behandlinger hos mig, der sætter gang i din forløsningsprocess. Det er også dit eget mentale arbejde og selvreflektion imellem behandlingerne, der er utroligt afgørende for at du kan opnå den forløsning og healing af dig selv, som du har brug for. 
  •  
Pris  kr. 325,-
Bestil tid

Kontaktinformation

Sanne Søgaard
Tel: +45 51 89 51 11

Toftevej 7
8543 Hornslet

info@sannesoegaard.dk
Cvr-nr.: 30418425Indhold

Åbningstider

Mandag09.00
  - 17.30
Tirsdag09.00
  -17.30
Onsdag09.00
  -17.30
Torsdag09.00
  -17.30
Fredag09.00
  -17.30
Lørdag10.00
  -13.00
SøndagLUKKET


Copyright © 2019 Sanne Søgaard

Design og udvikling Acaao