Hvem er vi

Butik og klinik Sanne Søgaard udgør et team af udannede Kosmetologer, som alle har en passion for at vejlede kunder og give dem en varm og god oplevelse som kunde i både butik og klinik.


Sanne Søgaard startede som en lille klinik, og er med årene blevet større, og der er kommet flere medarbejdere til.

Vi har 3 kabiner til behandlinger som f.eks. bryn, vipper, alsigtsbehandlinger voks mm.

1 kabine hvor vi udføre neglebehandinger som gele og shellac.

2 fodstole hvor du vil få proffesionel fodbehandling udført af vores fodplejere

Mariah Noell

Læge examineret kosmetolog

Massør - Kropsterapeut - hvis i kan kende hende er det fordi hun er tilbage igen, hun har været ansat her i flere perioder, hun har været væk for at forfølge sine drømme, som selvstændig og bo i udlandet nu er hun tilbage  og vi er så glade for hun er tilbage


Mariah vil hurtigt få dig som kunde, til at føle sig tryg i hendes hænder. Hun er en erfaren og passioneret behandler,  Hun er uddannet for 13 år siden som kosmetiker og hun har siden fortsat med at udvikle sine kompetancer, til nu også at kunne skrive Kropsterapeut , Yogalærer, og hun udfører alle behandlinger i virksomhiden og nu også med nyheden Japansk Lifting på repetoiaret og er super dygtig til at  vejledning til dine valg om et oer den rette behandling eller et produkt.

Agoenja Bzykova

Uddannet statsanerkendt kosmetiker

Lægeexamineret fodplejer

Negleteknikker


Agoenja kommer fra Holland og kan flydende dansk til trods for at hun kun har boet i Danmark i 5 år, hun bliver rost især for sin store omhyggelighed og omsorgsfuldhed som fodplejer og har allerede fået mange faste kunder, så hende skal i huske og booke tider ved med det samme, hun er uddannet ligesom jeg selv, og mesterer dermed alt ligefra voksbehandlinger til bryn og

                                                                                                                                vipper, ansigtsbehandligner samt negle.

Mia Nielsen

Kosmetiker elev


Mia er en super sød og dygtig pige, du vil føle dig i trykke hænder, til trods for at hun stadig er ved at dygtiggøre sig, brænder hun for at levere det bedste resultat til dig! Du vil altid føle dig imødekommet og bliver modtaget med et stort smil. Mia har meget erfaring i voks, og tilbyder også en række andre lækre og resultatorienterede behandlinger. Vil i perioder være på skole i Aalborg.

Sanne Søgaard

Butiks indehaver

Læge examineret kosmetolog

Fodplejer


Sanne har en stor passion for at yde en god service. Samt har hun 15 år indenfor tøjbranchen, som giver hende en stor erfaring inden for tøj. Det er Sanne der udvælger produkter og tøj i butikken, som hun specielt har udvalgt med omtanke.

Kontaktinformation

Sanne Søgaard
Tel: +45 51 89 51 11

Toftevej 7
8543 Hornslet

info@sannesoegaard.dk
Cvr-nr.: 30418425Indhold

Åbningstider


Mandag10:00  -17:30
Tirsdag09.00  -17.30
Onsdag09.00  -17.30
Torsdag09.00  -19:00
Fredag09.00  -17.30
Lørdag10.00  -13.00
SøndagLUKKET


Copyright © 2020 Sanne Søgaard

Design og udvikling Acaao